SPONSORIZEAZA 20%

Şi firma ta se poate alătura eforturilor noastre!

Ai posibilitatea să donezi redirecţionând până la 20% din impozitul pe venit sau profit datorat statului.

Începând de la 1 aprilie 2019, sponsorizările plătitorilor de impozit pe profit și ale microîntreprinderilor pot fi făcute numai către ONG-urile înscrise într-un registru special al Fiscului, conform Legii nr. 30/2019.

Contribuabilul Asociatia Serviciul Iezuitilor pentru Refugiatii din Romania (JRS Romania), cu domiciliul fiscal Municipiul Bucureşti, Sector 4, Aleea Zânelor, nr.9A, figurează în Registrul entităţilor/unităţilor de cult. JRS Romania este înscrisă în acest registru începând cu data de 13.05.2019.

Verificare cu ajutorul aplicației online ANAF aici:

https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult/

Conform Legii nr. 30/2019, ONG-urile se pot înscrie în registrul special al Fiscului numai dacă îndeplinesc, în mod cumulativ, anumite condiții. Mai precis:

  • să desfășoare activitate în domeniul pentru care au fost constituite, pe baza declarației pe propria răspundere;

  • să-și fi îndeplinit toate obligațiile fiscale declarative prevăzute de lege;

  • să nu aibă obligații fiscale restante la bugetul general consolidat, mai vechi de 90 de zile;

  • să fi depus situațiile financiare anuale;

  • să nu fi fost declarate inactive, potrivit articolului 92 al Codului de procedură fiscală.

 

Puteți sponsoriza Asociaţia JRS România, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, în baza unui contract de sponsorizare, astfel:

 

➡️ Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

 

➡️ Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Asociaţia JRS România, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.

 

Compania ta ne poate fi alături printr-o donație – orice sumă, oricât de mică, este binevenită pentru a susține proiectele noastre.

Click aici pentru a descărca şi completa 📥 CONTRACTUL DE SPONSORIZARE, durează doar câteva minute!

Click pentru detalii.

 

 

CONTACT:

Catalin Albu, 0726724291